Om aneBane


SlowFashion. Tøj syet med omtanke og omhu.

aneBane er skabt af Ane Riise Gjesing i 2004. Alle vores modeller er vores egne og alt bliver syet i vores eget værksted i Odense, her har vi også showroom som kan besøges efter aftale dag eller aften, alt efter hvad der passer dig  

Vi er kendt for enkelt, funktionelt og velsiddende tøj. Vi går meget op i, at pasformen er god, og at tøjet kan bruges til både hverdag og fest. Alle vores modeller kan tilpasses dine behov - du er velkommen i showroomet til at få taget mål, og vi hjælper gerne med at finde den rigtige model til netop dig. Vi bruger lang tid på den enkelte kunde og guider med at style tøjet, så du tager dig aller bedst ud! 

Her på hjemmesiden kan du søge inspiration eller bestille vores modeller. Ønsker du at få noget tilpasset dig eller bestille i en anden farve, anbefaler vi dig at kontakte os enten på telefon, mail eller besøge os i showroomet.

Vi tilbyder også kundeaftener, hvor der bliver snakket om stil, farver og kropstyper. Vi tager selskaber ind på minimun 7 personer. Vi kan også komme til jer hvis I ønsker det.  Kontakt os endelig så finder vi en dato til jeres gruppe. 

Velkommen til!

Ane Gjesing - ejer af aneBane

Du kan finde vore åbningstider her