Om aneBane


aneBanes fysiske butik ligger i Klaregade 27, Odense C. og har eksisteret siden 2004. Alt, hvad vi sælger af tøj, designer og syr vi i butikken. Vi er kendt for den lille, fine detalje på tøjet - såsom en snip, en vintageknap eller en anderledes detalje. Vi går meget op i, at pasformen er god, og at tøjet kan bruges til både hverdag og fest. Alle vores modeller kan tilpasses dine behov - du er velkommen i butikken til at få taget mål, og vi hjælper gerne med at finde den rigtige model til netop dig. Vi bruger lang tid på den enkelte kunde og guider med at style tøjet, så du tager dig aller bedst ud! 

Her på hjemmesiden kan du søge inspiration eller bestille vores modeller. Ønsker du at få noget tilpasset dig eller bestille i en anden farve, anbefaler vi dig at kontakte os enten på telefon, mail eller besøge os i butikken.

Vi tilbyder også kundeaftener, hvor der bliver snakket om stil, farver og kropstyper. Vi tager selskaber ind på minimun 7 personer. Kontakt os endelig - arrangementet er gratis og plejer at være hyggeligt og lærerigt for mange. 

Velkommen til!

Ane Gjesing - ejer af aneBane

Du kan finde vore åbningstider her